Normal_logo_download

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 november vindt de zevende editie van het DRONGO talenfestival plaats, dit keer op de Radboud Universiteit in Nijmegen. Met duizenden bezoekers en een informatieve interactieve beurs met tientallen exposanten is het DRONGO talenfestival hét talenfestival van Nederland en Vlaanderen. Dit meldt DRONGO talenfestival.

Het DRONGO talenfestival biedt een platform aan de brede taalsector. Voor organisaties en medewerkers in de voor- en vroegschoolse educatie (vve), primair en secundair onderwijs, tot studenten en wetenschappelijke onderzoekers aan universiteiten. Maar ook voor tolken, vertalers, expats, tweetalige gezinnen, bedrijven uit de taalindustrie die middelen ontwikkelen voor bijvoorbeeld international business, taalscholen, nieuwkomers en taalmaatjes. En voor mensen die geïnteresseerd zijn in taal en cultuur.
 
Er zijn inspirerende lezingen en leuke spoedcursussen of workshops. Bezoekers kunnen zichzelf testen in verschillende labs of mee debatteren tijdens het Taalunie Talendebat. Op zaterdag zal radioprogramma 'De Taalstaat' van Frits Spits live uitzenden en is minister van onderwijs Ingrid van Engelshoven de hoofdgast.
Het DRONGO talenfestival vindt plaats op vrijdag 9 november en op zaterdag 10 november. Tickets zijn verkrijgbaar via www.drongotalenfestival.nl.
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids