Normal_samenwerking_fusie_handen_schudden

Gelderland is op 19 april gastheer van de StartupDelta Summit. Op Industriepark Kleefse Waard in Arnhem werken 2.000 startups, ondernemers, beleidsmakers en wetenschappers samen om de innovatie in Nederland verder te versterken. Dit meldt provincie Gelderland.

Met 2.000 deelnemers, 15 strategische sessies, 40 open sessies, 30 sprekers, 3 battles, 2 talkshows, 1 studentendebat, 10 challenges en 50 innovaties is de StartupDelta Summit het grootste innovatie-evenement in Nederland. De Summit wil nieuwe en onverwachte verbindingen tot stand brengen om het ondernemersklimaat te versterken.

Dit jaar is de StartupDelta Summit op het Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem. Een vernieuwend complex voor duurzaam en industrieel ondernemen. De deelnemers gaan tijdens talkshows, break-out sessies, battles, challenges en debatten aan het werk. Ze formuleren antwoorden op de vraag hoe we het enorme innovatie-potentieel van Nederland maximaal gaan benutten.

Kijk op www.startupdeltasummit.com voor het volledige programma-overzicht, de sprekers en tickets. Er zijn speciale tarieven voor startups en studenten.

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids