Presentatrice Dieuwertje Blok is nog lang niet klaar met Sinterklaasjournaal

Na meer dan twintig jaar vindt Dieuwertje Blok het nog altijd leuk om het Sinterklaasjournaal te presenteren. De geruchten die op TikTok rondgingen dat het seizoen dat maandagavond van start gaat haar laatste is, ontkent de presentatrice. "Ooit zal er wel een einde komen aan mijn bijdrage. Voorlopig is daar geen sprake van, tenminste niet wat mij betreft", zei Blok maandag in de ochtendshow van Wietze de Jager en Klaas van der Eerden op Radio 538.

Volgens de presentatrice zijn er genoeg mensen die haar wel willen opvolgen. "Er zijn heel veel kinderen die er wel van dromen om op een gegeven moment op die stoel te zitten van mij."

Inhoud 

Blok heeft zin in het nieuwe seizoen van het NTR-programma. De inhoud is volgens haar ook voor haar nog een verrassing. "Elke dag is weer spannend", zei ze. "Ik ga vanavond natuurlijk contact proberen te leggen met de stoomboot. Daar begint het altijd mee."

Intocht in Hellevoetsluis 

Ook wordt er vast gekeken in Hellevoetsluis, waar Sinterklaas zaterdag aankomt, en in het Pietenhuis. "Maar ja, wat zich daar afspeelt en gaat afspelen, dat weet je natuurlijk niet. Net zo goed als wat er vandaag allemaal verder in de wereld gaat gebeuren. We weten het niet. We gaan het volgen en zien."

Door: ANP