Logo_di4n-khw4aa4f6b

Maar liefst 22 scholen hebben een Gouden Tip over hoe je als school kan werken aan een gezonde leefstijl. Welke tip inspireert het meest? Vanaf deze week is de stembus geopend voor de Inspiratieprijs Gezonde School 2018. Dit meldt Gezonde School.

De inzendingen voor de Gezonde School Inspiratieprijs zijn heel divers. Zo doet basisschool de Windroos uit Deventer mee met 'To-maatje', een applicatie om kinderen spelenderwijs te leren over voeding en het Groen van Prinstererlyceum uit Vlaardingen heeft de tip om een flexrooster met ruimte voor 'talentklassen' in te zetten.

De drie tips met de meeste stemmen komen extra in de spotlights te staan op het congres Gezonde School op 30 oktober. Daar maakt de vakjury ook bekend welke van de drie tips de Inspiratieprijs Gezonde School heeft gewonnen. Deze school krijgt 1000,- euro om de tip binnen de school (verder) te verankeren. De scholen die de tweede of derde prijs winnen, staan zeker niet met lege handen. Zij verdienen een podiumplek en winnen 500,- en 250,- euro.

Bekijk hier alle inzendingen voor de Inspiratieprijs Gezonde School 2018 en stem

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids