Normal_npo-zapp---week-tegen-pesten

NPO Zapp is op zoek naar helden! En om een held te zijn hoef je echt niet te kunnen vliegen of ogen te hebben waar laserstralen uitkomen. Je bent namelijk pas echt een held als je je inzet tegen pesten. Hoe je zo'n held wordt zie je van 15 tot en met 22 september bij Zapp op tv, social media en online tijdens de Week Tegen Pesten. Dit meldt NPO Zapp.

Zo kun je onder andere kijken naar de nieuwe dramaserie Kappen nou!, de Anti Pest Club en de tv-première van de Carry Slee-boekverfilming Kappen!. Via de website www.zapp.nl/tegenpesten leer je meer over hoe jij een held kunt zijn tegen pesten.

Zapp het hele jaar door in actie tegen pesten

In een speciaal ontwikkelde campagne spelen helden die opstaan tegen pesten samen met presentatrice Anne-Mar Zwart de hoofdrol. En een held tegen pesten ben je natuurlijk niet maar een week, maar het hele jaar door. Daarom zal deze campagne, met gastrollen van May Hollerman (bekend van Brugklas) en Iris Amber Stenger (bekend van SpangaS) het hele jaar door op Zapp te zien zijn. Ook kun je de website www.zapp.nl/tegenpesten het hele jaar bezoeken om tips te krijgen over hoe om te gaan met pesten.

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids