Logo_gez044_logo-inspiratieprijs

De eerste Gouden Tips voor de Inspiratieprijs 2018 zijn binnen. Heb jij ook een Gouden Tip voor het werken aan een gezonde(re) leefstijl op school? Stuur deze in en maak kans op een mooie prijs! Dit meldt Gezonde School. 

Welke Gouden Tip heeft jouw school om te werken aan een gezonde leefstijl? Deel het beste idee van jouw school en inspireer daarmee andere scholen. Wie weet wint jouw school de Inspiratieprijs 2018. Alle basisscholen, middelbare scholen en mbo-scholen mogen meedoen. De Inspiratieprijs Gezonde School wordt uitgereikt tijdens het congres Gezonde School op 30 oktober.

Op zoek naar dé Gouden Tip

De inzendingen voor de Gezonde School Inspiratieprijs zijn heel divers. Zo doet basisschool de Windroos uit Deventer mee met 'To-maatje', een applicatie om kinderen spelenderwijs te leren over voeding en het Groen van Prinstererlyceum uit Vlaardingen heeft de tip om een flexrooster met ruimte voor 'talentklassen' in te zetten. Zie jij dé Gouden Tip nog niet tussen de inzendingen staan? Doe dan namens jouw school mee met de wedstrijd. Elke po-, vo- en mbo-school mag meedoen. Bekijk de website van Gezonde School voor meer informatie en het inschrijfformulier.

Wat kun je winnen?

De school die de Inspiratieprijs Gezonde School wint, kan rekenen op flink wat positieve aandacht voor de school en voor de Gouden Tip. Daarnaast wint de school een bedrag van 1000,- euro dat bedoeld is om de tip (verder) te verankeren binnen de school. De scholen die de tweede of derde prijs winnen, staan zeker niet met lege handen. Zij verdienen een podiumplek en winnen 500,- en 250,- euro.