Logo_has_logo

HAS Hogeschool locatie Den Bosch houdt zaterdag 16 januari haar tweede open dag van dit studiejaar. De open dag is bedoeld voor scholieren met hun ouders, familie en vrienden. De aanstaande studenten kunnen door presentaties en persoonlijke gesprekken kennismaken met de opleidingen van HAS Hogeschool op het gebied van business, food, design, dier, plant, landschap en natuur. HAS Hogeschool locatie Venlo houdt op dinsdag 19 januari een open avond.

 

Nieuw op de open dag
Dit jaar kunnen scholieren zich voor het eerst van tevoren op de website aanmelden voor de open dag. Deze mogelijkheid biedt de HAS voortaan om enerzijds de doorstroming te versnellen doordat scholieren zich bij binnenkomst niet eerst aan hoeven te melden. Anderzijds heeft de HAS zo vooraf een beter beeld voor welke opleidingen de scholieren komen en kunnen de opleidingen hun voorlichtingsrondes daarop afstemmen.

Innovatieve onderwijsomgeving
HAS Hogeschool kenmerkt zich door de hoge kwaliteit van onderwijs en de focus op kleinschaligheid en persoonlijke aandacht voor studenten. Studenten krijgen de kans zich te ontwikkelen op basis van hun talenten. De medewerkers en studenten van de HAS werken samen in een ondernemende, eigentijdse en ongedwongen sfeer. De onderlinge betrokkenheid is groot, evenals de interactie met het werkveld. HAS Hogeschool biedt studenten een innovatieve onderwijsomgeving met de modernste onderwijsfaciliteiten zoals ICT-voorzieningen, laboratoria, kas, milieuhal, voedingsmiddelenhal, food design centre, techniekhal en het geolab. Op de open dag kunnen scholieren hier een glimp van opvangen.

Wat?
Open dag bij HAS Hogeschool locatie Den Bosch
Wanneer?
Zaterdag 16 januari 2016 van 10.00-14.00 uur
Waar?
Onderwijsboulevard 221 in ‘s-Hertogenbosch