NOG Onderwijsbeurs 2024

Datum 07 februari 2024
Tijd 13:00 uur - 19:30 uur
Titel Onderwijsbeurs 2024
Regio Buitenland
Plaats Mechelen
Adres Technologielaan 1
Type Conferentie / Congres
Website https://www.eventbrite.com/e/tickets-onderwijsbeurs-2024-732763233557
Samenvatting

De onderwijsbeurs 2024 laat je kennismaken met het vernieuwde studieaanbod in het secundair onderwijs. Je krijgt er een overzicht van alle studierichtingen, met bijhorende mogelijkheden van ... voorbereiding op de arbeidsmarkt tot ... verder studeren.

Er zijn infostanden van scholen uit Duffel, Haacht, Heist-op-den-Berg, Kapelle-op-den-Bos, Keerbergen, Mechelen, Rotselaar, Sint-Katelijne-Waver en Tildonk. Directeurs en leerkrachten vertellen je graag meer over wat hun school aanbiedt, wat hen typeert en beantwoorden al jouw vragen. Ook internaten en ondersteunende onderwijsorganisaties kan je er vinden.

Twijfel je nog of weet je niet zeker wat bij jou past? Ga dan langs bij de Centra voor Leerlingenbegeleiding(CLB), zij helpen je met individuele vragen rond studiekeuze. Heb je nog vragen over het digitaal aanmelden en inschrijven, kom dan zeker langs op die infostand.

De onderwijsbeurs is een initiatief van alle Mechelse secundaire scholen (SGR5 GO!, het Provinciaal onderwijs en VORM) én de stad Mechelen.

Van harte welkom!

Praktisch

Wie: Jongeren uit vijfde en zesde leerjaar en hun ouders. Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven de beurs te bezoeken, voorzien we maximaal 3 personen per gezin.

Wanneer: woensdag 7 februari tussen 13u en 20u. Bezoeken in tijdsloten van 30 minuten vooraf te kiezen in een periode tussen 13u - 19u30.

Hoe: Kies de oranje knop: "Selecteer een tijd". Selecteer een tijdslot naar keuze en respecteer het gekozen uur bij je bezoek aan de beurs. Vergeet je reservatiebewijs niet mee te brengen.

NOG Logo

Normal_afbeelding_2023-11-28_160843079