NOG Social City Walk

Datum 27 mei 2024
Tijd 19:00 uur - 21:00 uur
Titel Social City Walk
Regio Zuid-Holland
Plaats Rotterdam
Adres Burgemeester Oudlaan 50
Type Thema bijeenkomst
Doelgroepen HBO en Universiteit
Website https://www.eur.nl/evenementen/social-city-walk-2024-05-27
Samenvatting

Oefen je Nederlands, ontmoet nieuwe mensen en leer de stad beter kennen! De Social City Walk draait allemaal om verbinding tussen culturen. Wil je leuke gesprekken hebben met mensen die je anders misschien nooit zou ontmoeten, terwijl je een mooie wandeling maakt door de stad? Walking & Talking brengt 'nieuwe' Rotterdammers samen met mensen die Nederlands spreken. Stap uit je bubbel en help elkaar bij het oefenen van de taal en het leren van nieuwe dingen.

Elke groep wordt begeleid door een gids die ervoor zorgt dat je tijdens de wandeling meerdere keren van gesprekspartner wisselt en zo veel interessante ontmoetingen hebt op één avond. Met verschillende startpunten en routes zorgen we ervoor dat je een goed beeld krijgt van wat Rotterdam te bieden heeft. Bij deze speciale editie ontdek je daarnaast verschillende gerechten van over de hele wereld. Kom erachter hoe divers Rotterdam werkelijk is!

Open voor (internationale) medewerkers, studenten, alumni en ieder ander die geïnteresseerd is. Neem een vriend(in) mee en geniet van een avond vol verbinding! We beginnen om 17:00 uur op de EUR Campus met een feestelijke opening.

NOG Logo

Normal_afbeelding_2023-11-28_153237285