NOG Final presentations ISP innovation

Datum 16 juni 2023
Tijd 09:00 uur - 11:30 uur
Titel Final presentations ISP innovation
Regio Noord-Brabant
Plaats Eindhoven
Adres TU/e campus, Het Kranenveld 12 (Matrix - Floor 1), Eindhoven, Het Kranenveld, 5612 AZ Eindhoven
Type Anders
Doelgroepen Universiteit
Website https://www.tue.nl/en/our-university/calendar-and-events/16-06-2023-final-presentations-isp-innovation-entrepreneurship-processes
Samenvatting

Na een hard werkend semester vinden op vrijdag 16 juni de eindpresentaties plaats van de masteropleiding Innovation Space Project (ISP). De 24 deelnemende studenten hebben gewerkt aan 5 verschillende projecten van uitdagers als AAG, MfB, ILI, Fotonica en PSV Eindhoven. Tijdens de eindpresentaties delen de studententeams hun creatieve en impactvolle oplossingen. Elke presentatie wordt gevolgd door een korte vraag- en antwoordsessie onder leiding van een deskundige jury.

 

Inschrijven kan via bovenstaande knop.

 

Dit evenement is onderdeel van de TU/e innovation Space CBL demoweken, bekijk het volledige programma.

 

Over ISP innovatie- en ondernemerschapstrajecten

Dankzij challenge based-learning werken de interdisciplinaire en multiculturele studententeams aan innovatieve projecten voor real-life problemen van bedrijven of maatschappelijke organisaties, gericht op technisch verantwoorde, zakelijk haalbare en maatschappelijk wenselijke oplossingen. Tijdens dit proces ontwikkelen studenten hun ondernemersmentaliteit en vergroten ze hun capaciteiten om buiten hun comfortzone te werken. Deze TU/e-opleiding Innovation Space combineert het ontwerpen en engineeren van een product/dienst/systeem met new business development. Lees meer over de vlaggenschipopleidingen van TU/e innovation Space.

 

NOG Logo

Normal_image_2023-05-23_132151468