NOG Bachelor Open Dag

Datum 07 oktober 2023
Tijd 09:30 uur - 16:30 uur
Titel Bachelor Open Dag
Regio Limburg
Plaats Maastricht
Adres Minderbroedersberg 4-6, 6211 LK
Type Open dagen
Doelgroepen Universiteit
Website https://www.maastrichtuniversity.nl/nl/nieuws-agenda/scholierenactiviteiten/bachelor-open-dag
Samenvatting

We verwelkomen je graag op onze campus op 7 oktober 2023, zodat je de sfeer kunt proeven tijdens de Bachelor Open Dag. Je krijgt dan een goed beeld van onze bacheloropleidingen, de unieke manier van onderwijs, de universiteit en het leven in onze studentenstad Maastricht.

Wij staan klaar om je te helpen een weloverwogen studiekeuze te maken. Kom dus op 7 oktober naar onze campus en ervaar hoe het is om aan de UM te studeren. Als je er die dag echt niet bij kunt zijn, bezoek dan ons online platform met programmapresentaties en Q&A’s.

 

Toevoegen aan kalender

Meld je aan

Meld je nu aan, dan laten we je weten wanneer je je kunt inschrijven en je persoonlijke programma kunt samenstellen voor de Bachelor Open Dag.

Voor wie is deze Open Dag?

Als je in 5 of 6 VWO zit en je nog niet precies weet welke opleiding het beste bij jou past en meer wilt weten over de Universiteit Maastricht, de meest Europese universiteit van Nederland. Zit je in 4 VWO? Neem dan deel aan een van onze online voorlichtingen.

Wat kun je doen tijdens de Open Dag?

De campus van de Universiteit Maastricht ervaren

Deelnemen aan informatiesessies van alle bacheloropleidingen

Vragen stellen aan onze studenten, docenten en studieadviseurs

Kennismaken met onze unieke manier van onderwijs ofwel Probleemgestuurd Onderwijs (PGO)

In contact komen met wellicht wel je toekomstige medestudenten

 

Laat me weten wanneer ik me kan aanmelden voor de

Bachelor Open Dag

 

Onze unieke manier van onderwijs

De Universiteit Maastricht (UM) staat bekend om haar International Classroom en de unieke, kleinschalige aanpak van het onderwijs. Het Probleemgestuurd Onderwijs (PGO) benadrukt de vaardigheden die je nodig hebt op de arbeidsmarkt van de 21ste eeuw. Denk hierbij aan kritisch denken, het durven nemen van initiatieven, maar ook aan nieuwsgierigheid en creativiteit.

Onder leiding van een ervaren tutor analyseer je, in internationaal samengestelde groepen, relevante en complexe problemen en probeer je hier een oplossing voor te vinden.

Andere voorlichtingsactiviteiten

Om je te helpen bij het maken van je studiekeuze, bieden we allerlei activiteiten waardoor je onze opleidingen en ook de universiteit een beetje beter leert kennen. Bekijk ons volledige aanbod hier.

Tip: Bezoek onze Virtuele Open Dag. Daar krijg je een voorproefje van de thema’s en studies waarin je geïnteresseerd bent. Maak een tour door onze gebouwen en proef de sfeer van de stad. De Virtuele Open Dag is het hele jaar door beschikbaar.

Onze studentenstad Maastricht

Maastricht staat bekend om de gezelligheid, het goede leven en het prachtige historische centrum. Als thuisbasis van een universiteit, een hogeschool, een conservatorium, kunstacademie en toneelschool, beschikt Maastricht over een grote en diverse internationale studentengemeenschap. En bijna alles is op fietsafstand, wel zo handig!

 

 

NOG Logo

Normal_image_2023-05-23_094839257