Nationale Onderwijsgids

NOG Master Open Dag

Datum 30 maart 2023
Tijd 10:00 uur - 17:00 uur
Titel Master Open Dag
Regio Overijssel
Plaats Enschede
Adres Drienerlolaan 5
Type Open dagen
Doelgroepen HBO en Universiteit
Website https://www.utwente.nl/onderwijs/studiekeuzekalender/master-open-dag/
Samenvatting

Met welke master ga jij doorstuderen na het behalen van je (hbo-)bachelor? Kom 30 maart 2023 naar Enschede en verdiep in onze masteropleidingen en vele specialisaties. 

INSCHRIJVEN MASTER OPEN DAG

Wil je er in 2023 bij zijn? Meld je dan hieronder aan en geef in het aanmeldformulier aan welke twee presentaties van onze masteropleiding(en) je wilt volgen, of je een Campus Tour wilt doen en of je iemand meeneemt. 

EERDER KENNISMAKEN MET EEN STUDIE?

Er zijn genoeg alternatieven om te ontdekken of een opleiding - en de Universiteit Twente - bij je past! Bekijk onze studiekeuzekalender met alle mogelijkheden om hulp te krijgen bij jouw studiekeuze. Of neem direct contact op met ons support team!

PROGRAMMA EN UPDATES

Wat kun je verwachten van onze Open Dagen? Je kunt meedoen aan diverse informatieve en inspirerende activiteiten. Volg een of twee presentaties van de master die je interesseert, praat met studenten en doe de Campus tour om te zien waar jij straks je studententijd doorbrengt. Na jouw aanmelding sturen we je updates via e-mail over het Open Dagen programma of bij eventuele wijzigingen. 

OPLEIDINGSPRESENTATIES

Robotics, Health Sciences of Advanced Technology... naar welke master gaat je voorkeur uit? Schrijf je in voor een of twee opleidingspresentaties en stel al je vragen.

Overzicht masteropleidingen

CAMPUS TOUR

Je studententijd wordt onvergetelijk op onze prachtige campus. Je kunt hier bijna elke denkbare sport of culturele activiteit beoefenen, van schilderen en beachvolleybal tot toneelspelen en zwerkbal.

Benieuwd wat de campus allemaal te bieden heeft? Onze studenten leiden je graag rond!

MOGELIJKHEDEN NAAST JE STUDIE

Op de UT stimuleren we je om je, naast je studie, persoonlijk en professioneel ontwikkelen. Tal van activiteiten op de campus en in Enschede, zijn voor en door studenten georganiseerd.

Maak kennis met bekende voorbeelden, zoals de studententeams Green Team Twente en Solar Team Twente.

BEZOEK DE INFO MARKT

Het verenigingsleven, de stad Enschede, woonruimte vinden... Op de Info Markt vind je alle belangrijke info over jouw toekomstige studententijd.

WAAROM EEN MASTER AAN DE UT?

Al het onderwijs en onderzoek aan de Universiteit Twente is erop gericht om oplossingen te bedenken voor de grote uitdagingen van vandaag. Hoe kunnen we bijdragen aan een gezondere, slimmere en duurzamere wereld? Dat vergt een sterke combinatie van wetenschap, technologie en vooral ook: teamwork!

Bij de UT leer je over de grenzen van je eigen discipline heen te kijken en krachten te bundelen met studenten en professoren uit allerlei vakgebieden om actuele vraagstukken aan te pakken. Of het nu gaat over het verbeteren van voedselzekerheid in Afrika, het bedenken van een slimme app die patiënten met diabetes kan ondersteunen, of het realiseren van de transitie naar elektrische voertuigen. Met een masterdiploma van de UT kun jij het verschil maken!

 

 

NOG Interview

Marjolein Moorman over de Amsterdamse aanpak: 'We moeten van elkaar leren wat werkt'

Normal_021118-ijplein-mw_moorman-tff_4064


De agenda van wethouder Marjolein Moorman zit behoorlijk vol. Dat is ook niet gek, met zo’n portefeuille. Als wethouder Onderwijs, jeugd(zorg) en armoedebestrijding van Ams...

NOG Column

Onderwijs in de schaduw van de bijlesindustrie

Normal_pascal_cuijpers

Het is inmiddels dertig jaar geleden dat ik mijn mavodiploma behaalde, toevalligerwijs op dezelfde school als waar ik inmiddels voor het eenentwintigste jaar werkzaam ben als docent. Ik sloot mijn middelbareschooltijd destijds af met vier zessen en twee zevens. In die tijd bestond de mavo uit C- en D-niveau. Je mocht slechts enkele vakken op C-n...

NOG Nieuwsoverzicht