Nationale Onderwijsgids

NOG Online Werkplaats 10-14 onderwijs

Datum 05 maart 2021
Tijd 09:30 uur - 13:30 uur
Titel Online Werkplaats 10-14 onderwijs
Plaats Online
Adres KPC Groep -
Website https://www.kpcgroep.nl/opleidingen/opleidingsagenda/online-werkplaats-10-14-onderwijs/
Samenvatting

"Als 10-14 onderwijs jouw uitdaging is, is dit je volgende stap"


De overgang po-vo is een thema dat hoog op de ontwikkelagenda staat in het primair en voortgezet onderwijs. Dit mede door de grotere experimenteerruimte die de overheid biedt. Een groeiende groep scholen in het po en vo heeft de ambitie om 10-14 onderwijs in te richten. De Online Werkplaats 10-14 richt zich op onderwijsprofessionals die met impact willen werken aan de ontwikkeling van 10-14 onderwijs.

De Online Werkplaats 10-14 is een initiatief van KPC Groep. Door onze jarenlange betrokkenheid bij de ontwikkeling van 10-14 onderwijs en partnerschappen met schoolbestuurders en onderwijsprofessionals hebben we een kennisbasis opgebouwd waarvan we u graag via de Werkplaats 10-14 deelgenoot maken. KPC Groep heeft ruime ervaring in de begeleiding van 10-14 projecten. Regelmatig worden we om raad gevraagd bij de ontwikkeling van nieuwe initiatieven.

 

NOG Interview

Een tekort aan mbo-stages: 'Duizenden studenten hebben straks een probleem'

Normal_website_computer_laptop


Mbo-studenten worden hard geraakt door de coronacrisis. Momenteel is er een tekort van zo’n 20.000 stageplekken, blijkt uit cijfers van organisatie SBB. Vliegtuigen blijven...

NOG Column

Het went niet. Het went nooit

Normal_foto_henk

M. is een kleine lieve jongen in een lichaam van twee meter lang.M. is verdrietig vanochtend en M. vecht.Tegen tranen.Tegen verwachtingen.Tegen zichzelf.

NOG Nieuwsoverzicht