Nationale Onderwijsgids

NOG Congres ´Lezen Centraal´ - Het oneindige verhaal. Over de doorgaande leeslijn

Datum 01 april 2020
Tijd 11:30 uur - 17:45 uur
Titel Congres ´Lezen Centraal´ - Het oneindige verhaal. Over de doorgaande leeslijn
Plaats Verkadefabriek in ’s-Hertogenbosch
Adres Boschdijkstraat 45
Doelgroepen Docenten, Management, Kinderopvang, Basisonderwijs, Voortgezet onderwijs, MBO en HBO
Website https://www.lezen.nl/nl/lezen-centraal-2020
Samenvatting
Op 1 april 2020 houdt Stichting Lezen haar jaarlijkse congres Lezen Centraal. Het congres heeft als thema De doorgaande leeslijn en vindt plaats in de Verkadefabriek in ’s-Hertogenbosch. 
 
Hoe verloopt de leesontwikkeling van kinderen en jongeren? Wat stimuleert kinderen om op te groeien tot vaardige, gemotiveerdere en literair competente lezers? En wat remt juist? Dit soort vragen komen aan bod in het rapport De doorgaande leeslijn; de leesontwikkeling van 0 - 20 jaar (Stichting Lezen, april 2020).
 
Op Lezen Centraal 2020 maakt het publiek voor het eerst kennis met deze nieuwe doorgaande leeslijn. Onder leiding van dagvoorzitter Ӧzcan Akyol gaan deelnemers en sprekers het gesprek aan over de vele facetten van effectieve leesbevordering thuis, in de kinderopvang en in het onderwijs voor 0- tot 20-jarigen.   
 
Kosten
Standaarddeelname:  €190,00
Studententarief:          € 35,00 
 
Neem een collega mee en u ontvangt € 30,00 korting op het tweede, derde en vierde kaartje. Bij grotere  groepen van één organisatie wordt speciale korting verleend. Neem contact met ons op voor meer informatie. 
Inclusief koffie, thee, lunch, netwerkborrel en congresmap met onder andere een exemplaar van De doorgaande leeslijn, leesontwikkeling 0 – 20 jaar.

NOG Logo

Normal_logo_lezen_centraal