Studenten ROC Twente organiseren Vakantiebeurs voor Twentenaren

Het is lente. Voor veel mensen de periode om uit te gaan kijken naar een fijne reisbestemming voor de zomervakantie. Daarbij is de voorpret minstens zo belangrijk als de reis zelf. Studenten van ROC van Twente zijn vakantiegangers graag van dienst tijdens de Twentse Vakantiebeurs, waar bezoekers letterlijk sfeer kunnen proeven en zich kunnen oriënteren op tal van reisbestemmingen. Donderdag 18 april van 16.00 tot 21.00 uur is deze gezellige en gratis toegankelijke vakantiebeurs in het Atrium van de ROC van Twente schoollocatie aan de Wierdensestraat in Almelo. Dat meldt het ROC van Twente.

De beurs is bedoeld voor iedereen die vrijblijvend uitgebreide informatie en persoonlijk advies zoekt over diverse vakantiebestemmingen. Studenten van de opleidingen Travel, Leisure & Hospitality hebben zich helemaal ondergedompeld in vakantiebelevingen in tal van landen. Bij de stands die allemaal in het teken staan van een vakantieland, vertellen de studenten alles over de reismogelijkheden. Maar er is meer, want letterlijk sfeer proeven kan bij een aantal stands waar hapjes en drankjes worden geserveerd, passend bij het land dat daar centraal staat. En weet een bezoeker welk land het gaat worden? Dan is het handig dat er touroperators en reisbureaus aanwezig zijn om direct een reis te kunnen boeken. Daarmee is de vakantievoorpret gegarandeerd.

Verschillende landen en steden 

Landen, streken en steden die zeker niet ontbreken zijn Noorwegen, Barcelona, Costa Brava, de Middellandse zeekust van Frankrijk, Zuid-Afrika, Kroatië, Andalusië, Costa del Sol en Turkije.

Door: Nationale Onderwijsgids