ROC van Twente houdt open dag voor leerlingen voortgezet onderwijs

Op zaterdag 18 november organiseert ROC van Twente een open dag. Voor leerlingen van het voortgezet onderwijs is dit hét moment van oriëntatie op een mbo-opleiding. Bezoekers zijn van harte welkom op zaterdag 18 november tussen 10.00 en 14.00 uur op maar liefst 14 locaties in Twente. Dat meldt het ROC van Twente. 

ROC van Twente biedt heel veel mbo-opleidingen aan. Waar ben je goed in? En wat past bij jou? Tijdens de open dag staan studenten en docenten klaar om vragen te beantwoorden en te helpen bij het maken van een goede studiekeuze. Geïnteresseerden voor het voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (VAVO) en/of een BBL-opleiding zijn tijdens de open dag ook van harte welkom.

Informatie over de geopende locaties 

Op rocvantwente.nl/opendag vind je tips en antwoorden op veelgestelde vragen. Ook vind je meer info over de geopende locaties en kunnen scholieren zich goed voorbereiden met een handige checklist.

Aanmelding 

Leerlingen van het voortgezet onderwijs vragen we zich vooraf aan te melden via www.rocvantwente.nl.  Ouders/verzorgers zijn van harte welkom zonder aanmelding. De leerling krijgt na aanmelding handige mails toegestuurd met daarin o.a. een plattegrond van de locatie, parkeeradvies en een QR-code. De QR-code wordt bij binnenkomst gescand. 

Door: Nationale Onderwijsgids