SVH en CuliQuiz bedenken samen culinaire quiz voor horecaonderwijs

De Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) en CuliQuiz slaan de handen ineen om de culinaire kennis en bekwaamheid van horecastudenten op een 'leuke en baanbrekende' manier te vergroten. Dat meldt de SVH.

CuliQuiz is een landelijke culinaire quiz voor studenten en leerlingen in de hospitality sector. Jaarlijks draagt het programma tienduizenden studenten en leerlingen uit om hun culinaire kennis te testen en het tegen elkaar op te nemen in een reeks online en offline rondes, met als hoogtepunt een grote finale en de bekendmaking van de winnaar in het voorjaar van 2024.

Loopbaan in de horeca 

Het doel van beide partijen is om de culinaire vaardigheden en kennis van de volgende generatie horecaondernemers te vergroten en versterken. Daarom zijn beide organisaties vastberaden om een positieve impact te maken op studenten en willen hen inspireren om hun loopbaan in de horeca voort te zetten.

Ricardo Eshuis, directeur van SVH: “Dit partnerschap met CuliQuiz stelt ons in staat nog meer te doen om jonge mensen in de horeca te ondersteunen en enthousiast te maken voor het vak. Door samen te werken, kunnen we gezamenlijk nog beter laten zien hoe veelzijdig onze dynamische en snelgroeiende sector is.”

Meedoen? Neem dan contact op 

Als school of opleider meedoen aan de CuliQuiz en in het najaar starten? Neem dan contact op met Tjitze van der Dam (info@culiquiz.nl). Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.culiquiz.nl.

Door: Nationale Onderwijsgids