Van Hoorne Entertainment en Cosmo starten samen mbo-opleiding

Cosmo Academy studenten krijgen door de samenwerking met Van Hoorne Entertainment B.V. nu de kans om direct in de praktijk hun performance talent te ontwikkelen. Vanaf 1 september 2023 kunnen studenten bij het Koning Willem I College opgeleid worden tot leidinggevende of zelfstandig medewerker in de wereld van entertainment. Dat melden We Are Cosmo en Van Hoorne. 

“Van Hoorne Entertainment heeft een belangrijke rol bij de invulling van de lessen. Door deze samenwerking maken de studenten vanaf dag één kennis met de praktijk en ons bedrijf. Stageplaatsen in de professionele entertainmentbranche zijn dan ook voor deze studenten gegarandeerd”, aldus directeur Michael van Hoorne.

Skills opbouwen 

Isabelle van Aarle, directeur van Cosmo, vult aan: “Wij zijn heel blij met deze samenwerking waarbij van Hoorne Entertainment nauw betrokken is bij de samenstelling en gedeeltelijke uitvoer van het (praktijk)onderwijs. Zo leren wij de studenten niet alleen performen, maar ook skills op te bouwen die in hun verdere carrière goed van pas kunnen komen.”

Stage 

De studenten gaan twee keer op stage en ook in het Stay or Go programma krijgen de studenten een unieke praktijkervaring bij branche gerelateerde bedrijven. 

Door: Nationale Onderwijsgids/ Femke van Arendonk