Volg vanavond live de 20e editie van het Ambassadeursgala

Vandaag, maandag 27 mei, vindt de 20e editie van het Ambassadeursgala plaats, georganiseerd door Dit is mbo. Tijdens het gala wordt bekend gemaakt wie de landelijk ambassadeur mbo 2021 is. Daarnaast worden er ook nog andere prijzen uitgereikt. Dit meldt MBO Today.

Ruim 40 mbo-ambassadeurs deden de afgelopen tijd mee aan de voorrondes voor de verkiezing van de landelijk ambassadeur 2021. Deze voorrondes stonden dit jaar in het teken van duurzaamheid. Vanavond wordt bekend wie Hendrik de Kok opvolgt als Ambassadeur mbo.

Leerbedrijven

De verkiezingen voor het beste leerbedrijf en de beste praktijkopleider van het jaar zijn dit jaar een beetje anders georganiseerd, vanwege de coronacrisis. Tijdens het gala laten vanavond negen bedrijven zien hoe zij tijdens de crisis zijn omgegaan met stages, en hoe ze deze toch nog hebben kunnen aanbieden. Het publiek mag vervolgens bepalen wie dit jaar de Publieksprijs van ‘Ideas on Stage’ krijgt.

Onderwijsteam van het jaar

Ook wordt dit jaar weer de prijs voor Onderwijsteam van het jaar uitgereikt. Er deden dit jaar meer dan 70 teams mee, waarvan er tien genomineerd zijn voor de prijs. Zij strijden vandaag voor de prijs.

Aanmelden voor het Ambassadeursgala is niet meer mogelijk, maar het evenement kan vanavond gratis bijgewoond worden op youtube.com/ditismbo om 17.30.

Door: Nationale Onderwijsgids