25 tot 28 mei 2021: duurzaamheidsevent voor het onderwijs Groene Peper

Van 25 tot en met 28 mei 2021 vindt Groene Peper plaats. Groene Peper is hét duurzaamheidsevent voor het onderwijs van de toekomst. Voor iedereen binnen het mbo, hbo en wo die geïnteresseerd is in duurzaamheid. En met specifieke aandacht voor de rol van digitalisering bij duurzaamheid. Dit meldt Groene Peper.

Groene Peper wordt georganiseerd door Het Groene Brein, SURF, Duurzaam MBO, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Studenten voor Morgen en Helicon MBO Tilburg.
 
Tijdens de Awardshow worden drie prijzen uitgereikt: de Duurzame Lector of the Year Award, de Rachel Carson Afstudeerprijs en de SustainaBul. Daarnaast spreekt op 28 mei voormalig Verenigde Naties Jeugdvertegenwoordiger Hajar Yagkoubi vanuit Tilburg bij de host van 2021: Helicon Opleidingen. Hajar haalde tijdens haar tweejarige mandaat input op van jongeren over duurzame ontwikkelingsdoelstellingen, de klimaatcrisis, mensenrechten en veiligheid. Tijdens Groene Peper zal zij ingaan op de Groene Reset, hoe jongeren dit ervaren en wat organisaties en bedrijven hiervan kunnen leren.
 
Klik hier voor meer informatie over het volledige programma van Groene Peper 2021.
 
Door: Nationale Omderwijsgids