Impactprijs Groen Onderwijs 2020: inschrijven kan tot 15 november 2020

Leerlingen en studenten kunnen zich dit jaar wederom inschrijven voor de Impactprijs groen onderwijs. Alle innovatieve projecten, onderzoeken en startups die op een of ander manier impact hebben op voedsel, klimaat, en/of leefbaarheid maken kans op een prijs ter waarde van 2.500 euro. Dit meldt Groenpact.

De Nederlandse groene sector loopt internationaal voorop bij het bedenken van innovatieve oplossingen. Leerlingen en studenten van groen onderwijs dragen hier in grote mate aan bij. Al tijdens hun studie zijn ze bezig met de maatschappelijke uitdagingen van de groene sector.
 
De Impactprijs is er voor innovatieve projecten, onderzoeken en startups die op een of ander manier impact hebben op voedsel, klimaat, en/of leefbaarheid. Er zijn vier categorieën: vmbo-groen, mbo-groen, hbo-groen en universitair groen onderwijs. Per categorie wint het projectteam van het beste project een prijs ter waarde van 2.500 euro.
 
Studenten melden hun project of start-up zelf aan. Vmbo-leerlingen doen dat samen met hun docent, mentor of iemand van het bedrijf waarmee is samengewerkt. De precieze voorwaarden en de beoordelingscriteria vind je hier. Inschrijven kan tot 15 november via het inschrijfformulier.
 
Door: Nationale Onderwijsgids