EuroCollege studenten

Het grootste studenttevredenheidsonderzoek van Nederland, de JOB-monitor, is weer afgenomen en de mbo-opleidingen van EuroCollege scoren ver boven gemiddeld. Vooral op het gebied van onderwijs, begeleiding en sfeer wordt hoog gescoord. Het grootste studenttevredenheidsonderzoek van Nederland, de JOB-monitor, is weer afgenomen en de mbo-opleidingen van EuroCollege scoren ver boven gemiddeld. Vooral op het gebied van onderwijs, begeleiding en sfeer wordt hoog gescoord.

EuroCollege zorgt voor structuur en intensieve, persoonlijke begeleiding voor de studenten. Het gevolg hiervan is dat de studenten snel afstuderen. 90% van de mbo-studenten haalt zijn of haar diploma in 2 jaar. De studenten ervaren deze begeleiding zelf ook als positief 81% van de studenten geeft dan ook aan tevreden te zijn met de begeleiding die zij krijgen (ten opzichte van 48% landelijk). 
 

Praktijk

Niet alleen de begeleiding, maar ook de docenten die voor de klas staan zorgen voor een hoge tevredenheid onder de mbo-studenten. De docenten komen uit de praktijk en voorzien de studenten van veel praktijkvoorbeelden. Zij vullen de lesstof aan met hun eigen ervaringen. 81% van de studenten geeft de docenten een positieve beoordeling (ten opzichte van 53% landelijk).
 

Tevredenheid over resultaten 

EuroCollege is natuurlijk verheugd te lezen dat de studenten zo positief zijn over de school en streeft er naar de 100% tevredenheid te halen.
 
Meer weten? Bezoek een van de open dagen van EuroCollege of bekijk de website van EuroCollege.