Logo_koning-willem-i-college_logo

Van vrijdag 26 april tot en met woensdag 22 mei 2019 is bij Babel nr. 74 (voorheen Muzerije) de expositie ‘Duurzaamheid door de ogen van jongeren’ te bezichtigen. De expositie bestaat uit beeldend werk rond het thema duurzaamheid, gemaakt door zo’n 40 studenten van de Academie voor Media, Arts & Performance van het Koning Willem I College. Er is hierbij samengewerkt door verschillende creatieve en technische opleidingen. Dit meldt het Koning Willem I College.

De vragen waardoor de studenten zich hebben laten inspireren en dienden als start voor het maakproces zijn: “Welke reis maakt rommel? Hoe bouwen jongeren duurzaam? Wat speelt zich af onder water?”. De eindresultaten zijn heel divers. Zo zijn er mini documentaires, fotoreportages, animaties en installaties gemaakt.
 

Opening expositie

De officiële opening van de expositie vindt plaats op vrijdag 26 april om 16.00 uur bij Babel. Studenten delen hun ervaringen met betrekking tot het maakproces en presenteren aansluitend hun eigen werken. De expositie is vervolgens te bezichtigen op maandag tot en met vrijdag van 8:30 – 17:00 uur bij Babel aan Hinthamerstraat 74 te ’s-Hertogenbosch. In de avonden en in het weekend is het gebouw aan Hinthamerstraat 74 wisselend geopend.
 

Praktische informatie

De opening van de expositie vindt plaats op vrijdag 26 april 2019 om 16.00 uur bij Babel (voorheen Muzerije) aan Hinthamerstraat 74 in ’s-Hertogenbosch.
 
Door: Nationale Onderwijsgids