Normal_mbo

Op dinsdag 13 en woensdag 14 maart 2018 wordt hét tweedaagse congres van de bedrijfstakgroep Zorg, Welzijn en Sport van de MBO Raad georganiseerd. Het thema is 'Innoveren in het mbo: het (h)eerlijke verhaal'. Dit meldt de MBO Raad.

Tijdens het tweedaagse congres wordt op zoek gegaan  naar antwoorden op de vraag: wat ging goed bij innovaties, wat verliep minder soepel en hoe gingen u, uw team, uw partners en uw studenten hiermee om? Hierbij komen in ieder geval de volgende thema’s aan bod: innovatie en de samenwerking met bedrijven en instellingen, innovatie en de samenwerking binnen een team / tussen teams, innovatie en uw rol binnen de school en innovatie en de rol van de student.

Tijdens beide congresdagen zullen plenaire sprekers en workshophouders deze thema’s uitdiepen. Daarbij wordt voortdurend de brug geslagen tussen innoveren & inspireren en concretiseren & implementeren. De tweede dag staat een werkbezoek gepland bij externe partners van het Koning Willem I College.

Het congres is interessant voor docenten, schoolleiders, schoolbestuurders, beleidsmedewerkers en onderzoekscoördinatoren uit die werkzaam zijn in de sector Zorg, Welzijn en Sport van het mbo. Het vindt plaats op 13 en 14 maart 2018 in ’s-Hertogenbosch.

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids