Normal_examen_multiple_choice_enquete_vragenlijst

Op dinsdagochtend 14 november 2017 organiseren het Servicepunt examinering mbo en de inspectie in Woerden een bijeenkomst over onregelmatigheden bij examinering in het mbo. Deze bijeenkomst is bedoeld voor examencommissies van zowel bekostigde als niet bekostigde instellingen. Dit meldt de Inspectie van het Onderwijs.

Tijdens deze interactieve bijeenkomst worden komen de volgende onderwerpen aan bod:
de mogelijke oorzaken van onregelmatigheden en het voorkomen daarvan, maatregelen bij geconstateerde onregelmatigheden en de rol van de examencommissie hierbij, de vraag wanneer onregelmatigheden en fraude te melden bij de inspectie (en hoe) en de behandeling van dergelijke meldingen door de inspectie.

Werkt u voor een examencommissie bij een mbo-instelling en wilt u graag over dit onderwerp meepraten? U kunt zich tot 6 november aanmelden op de speciale aanmeldwebsite. Wacht niet te lang met inschrijven, want vol = vol. Na registratie van uw aanmelding ontvangt u kort na 7 november een aparte e-mail met daarin de adresgegevens van de locatie. Bij vragen kunt u contact opnemen met het Servicepunt examinering mbo via examineringmbo@mbodiensten.nl

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids