Normal_eigen_foto_noorderpoort_3

Op vrijdag 1 september brengt Tweede Kamerlid Antje Diertens (D66) een werkbezoek aan Noorderpoort. Ze komt onder andere langs bij Noorderpoort Gezondheidszorg & Welzijn en de Health Hub in Roden. Dit meldt Noorderpoort.

De van oorsprong Groningse Antje Diertens is namens D66 sinds maart 2017 lid van de Tweede Kamer. In haar portefeuille heeft zij sport en bewegen, preventie, ggz, mbo en een leven lang leren en koninkrijksrelaties.

Het Tweede Kamerlid start op 1 september haar werkbezoek bij Noorderpoort Gezondheidszorg & Welzijn in Groningen. Hier wordt zij ontvangen door collegevoorzitter Rob Schuur, bestuurslid Wim van de Pol en directeur Henriëtte Bos van afdeling Gezondheidszorg & Welzijn. Daarna reist Diertens door naar de Health Hub in Roden, waar zij zich door Noorderpoortstudenten laat inspireren op het gebied van ontwikkelingen in de medische technologie.

Ze sluit haar werkbezoek af bij het leer-werktraject Martini Gilde. Dit bijzondere traject is bedoeld voor studenten die gebaat zijn bij leren en werken in de praktijk en het is een samenwerkingsverband tussen Noorderpoort, Alfa-college, Martini Ziekenhuis en Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids