Normal_trudy_vos_cropped

Vanaf 1 mei zal Trudy Vos de functie van lid College van Bestuur ROC van Twente vervullen. Daarmee volgt zij Remco Meijerink op, die vertrok in december voor een bestuursfunctie bij ROC Friese Poort. Met deze benoeming naast voorzitter John van der Vegt, is het College van Bestuur van ROC van Twente per 1 mei weer voltallig. Dat meldt ROC van Twente.

Vos is op dit moment Secretaris en Algemeen directeur Regio Twente. Zij heeft een technisch wetenschappelijke achtergrond en kennis van en ervaring met politiek-bestuurlijke besluitvormingsprocessen, bedrijfsvoering en strategieontwikkeling. In 2013 is zij uitgeroepen tot ‘Twentse zakenvrouw van het jaar’.

Wilma van Ingen, voorzitter van de Raad van Toezicht van ROC van Twente, heeft veel vertrouwen in de samenwerking met Trudy Vos. “In Trudy Vos hebben we een sterke bestuurder gevonden die in staat is mensen te inspireren. Daarnaast heeft zij een goed netwerk in Twente. Deze eigenschappen komen onder meer goed van pas bij de implementatie van de nieuwe strategische koers van ROC van Twente, waarin onder andere een nog sterkere verbinding met de regio centraal staat”. 

© Nationale Onderwijsgids