Normal_hotel

Ruim honderd hotelschooldirecteuren uit 23 verschillende landen nemen deel aan het 53ste internationale Euhofa-congres. Het congres wordt dit jaar in Den Haag georganiseerd door ROC Mondriaan. Burgemeester van Aartsen opent het congres officieel maandag 3 november in de Koninklijke Schouwburg. Het congres staat deze editie in het teken van Hospitality Experience Design. 

Euhofa International is een wereldwijde organisatie van hotelschooldirecteuren die streeft naar de beste kwaliteit van de hotelopleidingen. Bijna alle Nederlandse hotelscholen zijn lid van Euhofa. Samen met de  Hotelschool Den Haag en het NHTV Breda is ROC Mondriaan verantwoordelijk voor het academische programma. Het integrale programma is te vinden op http://euhofa2014.com.

Tot en met donderdag 6 november krijgen de directeuren een programma voorgeschoteld met inleidingen en seminars door toonaangevende internationale experts op het terrein van Hospitality Experience Design. Tijdens het congres staat de 'beleving' centraal en wordt ingezoomd op innovatie en het ontwerpen van nieuwe concepten om het de gasten naar de zin te maken.

In het middagprogramma wordt ieder congreslid persoonlijk begeleid door één van de ruim 125 studenten van de International Hotel and Management School en de School voor Toerisme en Recreatie van ROC Mondriaan. Met de organisatie van het Euhofa-congres zorgen ROC Mondriaan en de partners voor winst op meer terreinen: er wordt een hoogstaand congres neergezet, voor de studenten is het een fantastische real-life praktijkomgeving en er wordt en-passant ook een bijdrage geleverd aan de citymarketing van Den Haag.


© Nationale Ondewijsgids