13 januari 2014 om 11:52
< 1 min lezen

Culinaire opdracht studenten MBO Horeca Tilburg

TILBURG - Woensdag hebben studenten van de afdeling MBO Horeca Tilburg van De Rooi Pannen een praktijkles gevolgd. Met behulp van een mysterybox moesten zij speciale culinaire creaties maken. Daarover bericht de website van De Rooi Pannen.

De studenten gingen in groepen van vier personen aan de slag. Elke groep bestond uit twee koks en twee bedieningsmedewerkers.

Nadat ze uit de mysterybox ingrediënten hadden gekozen, kregen ze een bepaald soort bier toegewezen. Doel was een goede combinatie maken tussen het gerecht en het bier.

De koks moesten in een halfuur een passend gerecht bereiden voor dertig personen, de bediening kreeg de vrije hand in het restaurant. Alle bier-spijscombinaties werden kritisch beoordeeld. Tot slot werd de winnaar bepaald.

© Nationale Onderwijsgids / Richard Heeres

Relevante artikelen

Alles van mbo
    • MBO

    Mbo’ers kunnen nu ook een traineeprogramma volgen bij ministeries van OCW en BZK/VRO

    Gisteren om 12:49
    • MBO

    Beroepsonderwijsexperts uit Zwitserland bezoeken Utrechtse vakschool Nimeto

    Gisteren om 12:37

Aankomende evenementen

08 Nov
Open dag – alle locaties De Rooi Pannen
  • Noord-Brabant
10 Nov
SURF Onderwijsdagen 2025
  • Zuid-Holland
20 Nov
Leerkrachtendag Burgerschap
  • Noord-Brabant