Leclerc Baby schenkt kinderwagens aan vluchtelingenkampen

In december 2022 heeft Leclerc Baby in samenwerking met Return to Sender een campagne gelanceerd. Het doel van de campagne 'Koop een kinderwagen-Geef een kinderwagen' was het beschikbaar stellen van babyproducten voor gezinnen die dat zelf niet kunnen betalen. Dat meldt Leclerc Baby.

Bob Reiche, CEO van Leclerc Baby, vertelt: "We zijn trots om te delen dat we meer dan 1000 producten hebben kunnen schenken aan vluchtelingengezinnen in Griekenland."

Because we Carry 

Door de samenwerking met Return to Sender kwam Leclerc Baby in contact met de stichting Because we carry, die ruimhartig hielp met de logistieke operatie in Griekenland, door ervoor te zorgen dat o.a. de kinderwagens, wiegjes, muskietennetten en voetenzakken werden uitgedeeld aan de gezinnen die het nodig hebben in vluchtelingenkampen in Athene en Lesbos.

Marketing manager Kim van Zonneveld geeft aan: “Zonder de kennis en logistieke steun van Because We Carry on-site zou dit project niet mogelijk zijn, we willen het team dan ook enorm bedanken. Net als Return to Sender, zonder wiens connecties we deze mensen niet hadden kunnen helpen.”

Ouderschap gemakkelijker maken 

Het ouderschap gemakkelijker maken is de doelstelling van Leclerc Baby, en zij zullen innovatieve producten blijven ontwikkelen en deze verspreiden onder zoveel mogelijk ouders, waar ook ter wereld.

Door: Nationale Onderwijsgids