Normal_vvv_leidster_afbeelding_groot

Op 15 september 2022 is het de Dag van de Leidster. Op deze dag staan de pedagogische medewerkers die werkzaam zijn in een kinderopvang, kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of gastouderopvang centraal. Met welk cadeau kan je je leidsters op deze dag bedanken?

 

Elke dag gaan veel kinderen naar een opvang toe. De pedagogische medewerkers die hier werkzaam zijn, spelen dan ook een belangrijke rol in de opvoeding van onze kinderen. Op de Dag van de Leidster kunnen ouders én werkgevers hun waardering uiten en laten weten dat ze blij zijn met de inzet van deze leidsters!

Met welk cadeau kan je als werkgever je leidsters bedanken?

Als werkgever wil je al je medewerkers blij maken met het cadeau dat je aan ze geeft, maar hoe doe je dat? Door een cadeau te geven waarvan de mogelijkheden eindeloos zijn: de VVV Cadeaukaart. Met dit cadeau hebben jouw leidsters de keuze uit oneindig veel topmerken, restaurants en belevenissen, ook lokaal. Zo maak je al je leidsters blij!

Wat maakt de VVV Cadeaukaart hét perfecte cadeau voor leidsters?

Met de VVV Cadeaukaart kunnen je leidsters dus alle kanten op, of ze nu op zoek zijn naar een nieuw parfum of graag sushi eten. Ook kan je de VVV Cadeaukaart personaliseren. Kies bijvoorbeeld voor een thema als Bedankt of Speciaal voor jou. De cadeaukaart met omslag kan je vervolgens ook nog laten inpakken in een luxe envelop. Tot slot kan je als werkgever een persoonlijke boodschap toevoegen. Ideaal voor jouw bedankje op de Dag van de Leidster!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van de VVV Cadeaukaart? Lees hier meer over dit cadeau voor jouw leidsters!