Kinderopvang en jongerenwerk werken samen voor gelijke kansen kinderen

Kinder Opvang Parkstad en Impuls hebben de handen ineengeslagen voor een bijzondere samenwerking. Zij gaan iedere week activiteiten en events organiseren voor alle kinderen uit de wijk Rolduckerveld in Kerkrade. Dit meldt Kinderopvangtotaal. 

Beiden organisaties melden, in een gezamenlijk bericht, dat ze het belangrijk vinden om aan talentontwikkeling te werken. Ook zijn zij ervan overtuigd dat er in ieder kind een talent zit. De organisaties hebben beiden een gelijke kijk op de ontwikkeling van kinderen. Dat is niet vanuit het probleem geredeneerd, maar vanuit kansen.

Activiteiten 

De afgelopen maanden hebben er, ondanks de coronamaatregelen, al wekelijks leuke activiteiten plaatsgevonden. Ook de komende maanden staat er van alles op de planning rondom thema’s als voeding, talent, bewegen, creativiteit, financiën en carnaval.

Goodiebag

Ook is er een leuke goodiebag gemaakt met daarin allerlei leuke dingen om tijdens de verlengde kerstvakantie je thuis goed te vermaken. Op maandag 3 januari wordt aan kinderburgemeester van Kerkrade Hidde Sieler de eerste goodiebag uitgereikt. 

Door: Nationale Onderwijsgids