Normal_kov__opvang__psz

Op vrijdagmiddag 7 december 2018 wordt een masterclass georganiseerd door BKK en de Universiteit Utrecht over het spanningsveld tussen de economische en de pedagogische waarde van kinderopvang. Spreekster is Janneke Plantenga, hoogleraar bij de Universiteit van Utrecht. Dit meldt Bureau kwaliteit Kinderopvang (BKK).

De masterclass 'De waarde van kinderopvang; over het spanningsveld tussen de economische en de pedagogische waarde van kinderopvang' wordt gegeven vanuit het concept van ‘Zomergasten’, waarbij beeld- en geluidsfragmenten zich afwisselen met pittige vragen van interviewer Joop Berding.
 
Spreekster Janneke Plantenga is sinds 2005 hoogleraar Economie aan de Universiteit Utrecht. Daarvoor was zij verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen via de leerstoel ‘sociaaleconomisch aspecten van kinderopvang’. De masterclass is vooral interessant voor directeuren, managers, beleidsmedewerkers en staffunctionarissen uit de jonge kind sector.
 
De middag begint vanaf 12.30 met een inlooplunch. Van 13.30 tot ongeveer 16.00 uur vindt de masterclass plaats bij de Universiteit van Utrecht. De kosten bedragen 39 euro. Inschrijven kan tot en met 30 november via deze link.
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids