Normal_kov

Beroepsvereniging PPINK en vakblad Kinderopvang zijn op zoek naar de Pedagogisch Professional van het Jaar 2018. Dit is de eerste keer dat de verkiezing plaatsvindt. De winnaar mag zich een jaar lang ambassadeur van de pedagogische medewerkers in de kinderopvang noemen. Kandidaten aanmelden kan tot 1 juni 2018. Dat meldt Kinderopvang Totaal. 

Collega’s, ouders of leidinggevenden die een pedagogisch medewerker kennen en denken dat hij of zij de beste in zijn of haar vak is, kunnen deze persoon tot 1 juni aanstaande aanmelden voor de verkiezing.

De jury zal na 1 juni drie genomineerden kiezen. Komende zomer zullen de genomineerden een filmpje opnemen die in september online komt. Op dat moment krijgt iedereen de kans op te stemmen. In het najaar, op 12 oktober, wordt de winnaar op het congres Topsprekers in de kinderopvang bekendgemaakt. De Pedagogisch Professional van het Jaar krijgt een geldbedrag van 650 euro, te besteden aan een opleiding. Ook komt de winnaar op de cover van het magazine Kinderopvang. 

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids