Normal_kinderopvang3534

Op vrijdag 21 september 2018 wordt in Utrecht voor de zesde keer de landelijke IKC-dag gehouden. Op deze dag staat de vraag centraal: Hoe halen we het beste uit ieder kind? Dit meldt de PO-Raad.

Onderwijs, kinderopvang, gemeenten, de Sociaal Economische Raad en de Taskforce Samenwerking Onderwijs en Kinderopvang zijn allen positief over de ontwikkeling van integrale kindcentra (IKC). De maatschappelijke aandacht voor deze centra is gegroeid en ook komen er steeds meer van zulke kindvoorzieningen bij.
 
Tijdens deze zesde landelijke IKC-dag staat de vraag centraal: ‘Hoe halen we het beste uit ieder kind?’ Keynote speaker Luk Dewulf brengt een inspirerend en motiverend verhaal over hoe talenten en resultaten hand in hand gaan.
 
De bijeenkomst op 21 september is onder meer bedoeld voor bestuurders, leidinggevenden en stafmedewerkers uit de kinderopvang, peuterspeelzaalwerk, welzijn, onderwijs en gemeenten. De dag start om 10.00 uur en duurt tot circa 15.00 uur. 
 
Brancheorganisatie Kinderopvang, Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang, Sociaal Werk Nederland, de PO-Raad, EtuConsult en de VNG organiseren de IKC-dag.
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids