Normal_kov__opvang__kind__spelen__auto_s__jongen

Op zaterdag 28 oktober vindt de BKK Studiedag Spel en spelen voor de gastouderopvang plaats, als onderdeel van het Congres Gastouderopvang 2025. Op deze dag wordt zowel door middel van de theorie als de praktijk ingegaan op het belang van spel en hoe spel doelgericht kan worden ingezet om de ontwikkeling van het jonge kind ondersteunen. Dit meldt Kennisnetwerk Gastouderopvang.

‘s Ochtends wordt ingegaan op de theorie achter het spel van het jonge kind en hoe hij daarvan leert. Ook is er input vanuit het Pedagogisch curriculum, dat recent is verschenen. ‘s Middags is er ruimte voor het delen van ervaringen met collega’s aan de hand van praktijkvoorbeelden. 
 
De studiedag Spel en spelen is onderdeel van het Congres Gastouderopvang 2025. Op het Congres Gastouderopvang 2025 staat de toekomst van de gastouderopvang centraal. Op deze dag worden verschillende vragen besproken, zoals: hoe ziet de route naar de toekomst er uit voor de gastouderopvangbranche? Wat is nu écht belangrijk voor jouw gastouderopvang of gastouderbureau? Ook wordt ingegaan op zaken als ondernemerschap, permanente educatie, spel en spelen, en het gebruik van digitale middelen. 
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids