Normal_kinderopvang_jongen_verf_handen_met_verf

Villa Bloom BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Internationale Kinderopvangbranche. Met een team van gediplomeerde, ervaren en zorgvuldig geselecteerde medewerksters die zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend beheersen en ook toepassen, presenteert Villa Bloom zich, volgens de Nominatiecommissie, als een kwalitatieve aanbieder in de internationale kinderopvang. Dat meldt TV Media Partners.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Villa Bloom een vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. “Innovatie is het sleutelwoord bij Villa Bloom, want men is continu bezig zijn diensten te verbeteren en af te stemmen op de wensen van de klanten, oftewel de ouders van de kinderen.”

De Nederlandse kinderopvang heeft jaren van bezuinigingen, reorganisaties, fusies, faillissementen en ontslagen achter de rug. Ondanks – of misschien juist wel dankzij – de enorme zuivering in deze branche heeft Villa Bloom kans gezien fiks te groeien. Met 45 medewerkers runt het vier locaties in Den Haag. Vanwege het grote aantal expats en diplomaten in de hofstad geldt tweetaligheid als een belangrijk selling point. Villa Bloom onderscheidt zich hiermee, evenals doordat alle pedagogisch medewerksters minimaal de opleiding SPW3 hebben afgerond en regelmatig extra scholing krijgen in Engels, Nederlands, pedagogiek en communicatie.

“Een ander onderscheidende factor is dat Villa Bloom gebalanceerde warme maaltijden verzorgt, om zodoende de kinderen van jongs af gezonde eet- en drinkgewoonten bij te brengen. Daarbij wordt bovendien rekening gehouden met eventuele allergieën, dieetwensen en geloofsovertuigingen”, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. “Ook innovatief is dat onbevoegden zich geen toegang tot de locaties van Villa Bloom kunnen verschaffen; dankzij de inzet van elektronische toegangspasjes kunnen alleen ouders of bevoegde personen de kinderen komen ophalen.”

Villa Bloom BV is opgericht in 2011. Het bedrijf valt op bij de Nominatiecommissie door de uitstekende reputatie die het in de branche heeft. “In een markt die continu in beweging is, weet Villa Bloom uitstekend te anticiperen op nieuwe ontwikkelingen en is het zijn concurrenten vaak een slag voor.”

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids