Normal_verven__kinderen__basisonderwijs__speciaal_onderwijs__creatief

Dak kindercentra komt in actie voor Make-A-Wish Nederland. Onder de organisatie vallen ruim zestig kindercentra in de regio Haaglanden. Zestig kindercentra in Den Haag organiseren activiteiten om één hartenwens in vervulling te laten gaan. Dat meldt Dak kindercentra.

“Iedereen heeft het recht om te dromen en elk kind verdient het om zijn of haar wens te zien uitkomen. Samen met alle kinderen van Dak kindercentra willen we een steentje bijdragen om kinderen met een levensbedreigende ziekte te steunen. Daarom zijn we een actie begonnen om de hartenwens van één kind in de Haagse regio in vervulling te laten gaan”, aldus Dak kindercentra.

Tijdens de actieperiode tot 1 april 2016 organiseren zestig kindercentra activiteiten samen met de kinderen en zo proberen ze 5000 euro op te halen om een hartenwens in vervulling te kunnen laten gaan. Zo wordt er een grote kleding- en speelgoedbeurs georganiseerd door kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 13 jaar. Make-A-Wish zal de opening van deze activiteit verrichten. Tijdens deze beurs zullen er ook andere activiteiten zijn, zoals een mini-concert en zullen er diverse lekkernijen, die door de kinderen zijn gemaakt, worden verkocht. 

© Nationale Onderwijsgids