Logo_kinderopvang_live
Vakbladen Kinderopvang en Management Kinderopvang organiseren 31 oktober en 1 november de tweede editie van het evenement Kinderopvang Live. Het congres is bedoeld als ontmoetingsplek voor managers, pedagogisch medewerkers en gastouders.

Tijdens het event op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen. Ook zijn er diverse workshops zoals 'Praktische handvatten voor seksuele opvoeding', 'De pedagogiek op peil houden' en 'Speelgoed kiezen met visie'. Daarnaast zijn er demonstraties en muziekoptredens, een ondernemersplein en stands. In het Kinderopvangcafé kunnen deelnemers in debat gaan met ontwikkelingspsycholoog en columnist Steven Pont.

Het programma op vrijdag is toegespitst op managers en pedagogisch medewerkers. Op zaterdag is er ook een speciaal programma voor gastouders, kleine ondernemers en peuterleid(st)ers. Het congres wordt gehouden in De Reehorst in Ede. De reguliere toegangsprijs is 35,- euro, managers betalen 249,- euro. Aanmelden kan via het inschrijfformulier op www.kinderopvangcongressen.nl.

© Nationale Onderwijsgids