Normal_margriet

Het nieuwe boek van kinderboekenschrijfster Margriet Breet heet Rondje om de wereld. Het boek is gebaseerd op het verhaal van Aqua Bella;  de nieuwste dolfijnenshow in het Dolfinarium die bezoekers meeneemt naar de mooiste plekjes van onze aarde. Om de lancering van het boek te vieren maken drie kinderen kans om samen met Margriet in de Kinderboekenweek de dolfijnen van het Dolfinarium van dichtbij te ontmoeten..

Het Dolfinarium en Margriet willen graag van alle kinderen van Nederland weten welke plekjes op de wereld zij het allermooist vinden. Dat mag het strand van de camping in Frankrijk zijn, maar ook de boomhut bij opa en oma in de achtertuin. Op zondag 13 oktober nodigen Margriet en het Dolfinarium de drie kinderen met de leukste, mooiste of meest speciale inzending  uit voor een bijzondere ontmoeting met de dolfijnen in het Dolfinarium.  Na afloop krijgen de kinderen ook een door Margriet gesigneerd exemplaar van Rondje om de Wereld mee naar huis. Kinderen kunnen hun mooiste plekje tot en met zondag 6 oktober delen via rondjeomdewereld@dolfinarium.nl.                                                                                              

Rondje om de wereld
In het nieuwe kinderboek Rondje om de wereld zeilt Bart samen met zijn ouders de hele wereld rond. Bart houdt een dagboek bij van zijn grote reis en alle mooie plekjes die hij tijdens zijn wereldreis tegenkomt.  Aan de hand van persoonlijke vragen nodigt hij de lezers ook uit iets te schrijven, te tekenen of te plakken in het boek. Het boek Rondje om de wereld is verkrijgbaar voor €14,95 in het Dolfinarium.

© Nationale Onderwijsgids