Zoektocht naar innovatiefste student van Nederland van start

De nieuwste generatie impactmakers hebben we hard nodig om de grote uitdagingen van onze tijd aan te gaan. Daarom gaat INNOVATE op zoek naar de Innovatiefste Student van Nederland. Dit meldt INNOVATE.

De jaarlijkse challenge wordt wederom georganiseerd in samenwerking met wetenschapsblad Quest en rekent ook dit jaar op vele inzendingen vanuit heel het land. Daaruit worden 10 finalisten gekozen die een intensieve bootcamp doorlopen om hun initiatieven naar het volgende niveau te brengen. Tijdens de bootcamp maken ze kennis met waardevolle connecties zoals business consultants, coaches, investeerders en andere impact makers.

Silicon Valley

Op donderdagavond 12 oktober 2023 pitchen de finalisten hun ideeën voor een betere wereld in de grote zaal van Musis Sacrum in Arnhem. De winnaar van deze competitie mag zich niet alleen een jaar lang De Innovatiefste Student van Nederland noemen, maar wint ook de felbegeerde reis naar Silicon Valley.

INNOVATE nodigt alle studenten van Nederland uit om deel te nemen aan deze uitdaging en hun creatieve en innovatieve ideeën aan te melden. Samen kunnen we de wereld veranderen!

Aanmelden kan vóór 1 juli via www.innovatiefstestudent.nl.

Door: Nationale Onderwijsgids