Nieuwe cateraar gezocht voor Hogeschool Saxion

Hogeschool Saxion zoekt een nieuwe cateraar en heeft daarvoor een wensenlijst opgesteld. Zo wil de school dat er onbemande, luxe koffieautomaten komen, de zitgedeeltes in het restaurant een nieuwe inrichting krijgen en dat de To-Go-shops – wellicht in andere vorm blijven. Op dit moment heeft Saxion nog een contract met Appèl, dat eindigt op 23 augustus 2023. Dit meldt SaxNow. 

De hogeschool heeft al bemande espressobars en normale koffieautomaten, maar het plan is om er luxe automaten bij te krijgen waar studenten en medewerkers in een zithoekje van hun koffie kunnen genieten. De kosten voor een kopje koffie uit zo’n automaat komen te liggen tussen de prijs voor een regulier bakje en een kopje koffie bij de espressobar.

Onbemande punten 

Saxion wil ook de beschikbaarheid van eten en drinken vergroten. Dat betekent dat de tijdstippen waarop dit beschikbaar is, worden verruimd. Wellicht komen er onbemande punten waar studenten en medewerkers eten en drinken kunnen kopen. Omdat de school wil dat er voor ieder wat wils is, kijkt het ook naar de prijzen. Wat hierin precies gaat veranderen is nog niet bekend.

Duurzaamheid 

Dan is er in de plannen ook nog aandacht voor meer samenwerking met lokale partijen die regionale producten kunnen leveren en duurzaamheid. Saxion hecht veel waarde aan een duurzame cateraar en is daar dus ook specifiek naar op zoek.

Door: Nationale Onderwijsgids