Normal_5847

Voor de tweede keer is Hogeschool Inholland Den Haag als partner verbonden aan The Hague Festivals, zo meldt de website van Inholland.

The Hague Festivals (THF) is de jaarlijkse Haagse festivalperiode in juni en biedt evenementen op het gebied van cultuur, muziek en entertainment, waaronder het Royal Beach Concert, The Hague Jazz en Parkpop.

De Open Dag van Inholland valt op zaterdag 18 juni 2011 en dus midden in de festivalperiode. Dit is één van de redenen voor de hogeschool om zich te verbinden aan The Hague Festivals. Een groot deel van de doelgroepen overlapt elkaar immers. Beide partijen maken daarnaast gebruik van elkaars inhoudelijke expertise.

Stagiaires van de opleidingen Communicatie en Media en Entertainment Management hebben de mogelijkheid om stage te lopen bij Den Haag Marketing. Studenten van Media en Entertainment Management voeren een project uit voor het Royal Beach Concert en Den Haag Marketing organiseert samen met de andere sponsor Rabobank op 26 mei een speciale masterclass over festivals en evenementen voor Inholland studenten.