Laudine Spaargaren (18) wint complete opleiding aan Hogeschool Tio

Laudine Spaargaren (18) uit Kudelstaart is afgelopen vrijdag tot winnaar bekroond van de winactie ‘Beste hogeschool zoekt beste student’ van Hogeschool Tio. Zij wint daarmee een complete opleiding bij Hogeschool Tio, een particuliere hogeschool die opleidingen aanbiedt op het gebied van business, hospitality en toerisme. Dit meldt Hogeschool Tio.

Laudine meldde zich in maart aan voor de winactie en nam vervolgens deel aan de kennisquiz. Aan de hand van deze quiz werd een top 25 geselecteerd die doorging naar de een-na-laatste ronde, waarin zij een groot aantal publieksstemmen wist binnen te slepen. In totaal werden er, over de top 25 verdeeld, meer dan 10.000 stemmen uitgebracht. Afgelopen vrijdag won Laudine de wedstrijd op basis van het oordeel van de vakjury. In 2021 begint zij aan de opleiding Hotel- en Eventmanagement bij Hogeschool Tio Amsterdam. 
 

Finale 

De uiteindelijke top drie die afgelopen vrijdag deelnam aan de finale, werd behalve door de publieksstemmen ook door de vakjury bepaald. Die oordeelde onder meer op creativiteit en motivatie.
 
Laudine Spaargaren, winnaar van de complete opleiding: “Ik vind het geweldig dat ik gewonnen heb! Ik had dit oprecht niet verwacht. Met een opa die jaren in de hotellerie heeft gewerkt, maakte ik al vroeg kennis met deze branche. Tien jaar terug zei ik al dat ik de baas wil worden van een hotel. Ik kijk er ontzettend naar uit om te studeren aan Hogeschool Tio om zo een kickstart te geven aan mijn carrière!”
 
Door: Nationale Onderwijsgids