Michiel Dijkman verbindt zich aan Nuffic

Michiel Dijkman (36) is op 1 april toegetreden tot de management board (lid) van Nuffic. Nuffic is de Nederlandse kennisorganisatie voor internationalisering in onderwijs van primair tot wetenschappelijk onderwijs. Nuffic werkt in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Europese Commissie. Dit meldt Nuffic.

Dijkman wordt binnen de management board verantwoordelijk voor de mobiliteit van studenten en onderzoekers in het hoger onderwijs, wereldburgerschap in het primair onderwijs, tweetalig onderwijs in het voortgezet onderwijs, de versterking van taalonderwijs (Engels, Duits, Frans, Chinees) en diplomavergelijking voor studenten en werkzoekenden, naast de stafafdeling strategie, kennis & innovatie.
 
De afgelopen jaren was Dijkman verantwoordelijk voor de afdeling corporate affairs en communicatie van Samsung in de Benelux. Daarnaast is hij vanaf zijn dertigste actief als toezichthouder bij onder andere publieke omroep NTR, het provinciaal Limburgs Museum en als adviseur bij Fontys en de provincie Limburg.
 
Door: Nationale Onderwijsgids