Normal_stucomm

StuComm heeft de Dutch App Award gewonnen. Op donderdag 18 april nam CEO Ronald Kouvelt de publieksprijs voor de beste app van Nederlandse bodem in ontvangst. Hij stond trots tussen de andere winnaars: Flitsmeister, Algemeen Dagblad en SkinVision.

Geweldig design, nog betere oplossing

Het publiek waardeert niet alleen het design en het gebruikersgemak van de app. De StuComm-app lost een probleem op waar veel studenten en onderwijsinstellingen tegenaan lopen. Kouvelt: “In de onderwijswereld worden zoveel verschillende systemen gebruikt. Dat zorgt voor logge communicatiesystemen, data die niet of niet goed wordt verwerkt en gefrustreerde studenten en medewerkers. Dat kan anders!”

Tentamens, roosters, cijfers: je vindt ze in no time

De StudentenApp van StuComm brengt alle data uit de verschillende systemen samen. Kouvelt: “Studenten kunnen in no time hun rooster zien, zich inschrijven voor tentamens, hun cijfers checken en zoveel meer. De app maakt studeren een stuk makkelijker.”

De meest gebruikte app in onderwijsland

Al meer dan 27 onderwijsinstellingen gebruiken de app van Stucomm. Denk aan de Universiteit Utrecht, Radboud Universiteit en Hogeschool InHolland. Dat de app een succes is, blijkt wel uit het feit dat studenten ‘m gemiddeld vijf keer per dag gebruiken. “Voor onderwijsinstellingen is het de ideale manier om studenten te bereiken”, geeft Kouvelt aan.

Werken in een winning team?

StuComm is op zoek naar verschillende ontwikkelaars. Wie onderdeel wil uitmaken van het awardwinning-team, kan zich aanmelden via de website: www.stucomm.com.

(Dit is een advertorial)