Logo_logo_vereniging_hogescholen_hbo

Het jaarcongres van de Vereniging Hogescholen vindt dit jaar plaats op donderdag 19 april 2018 in 1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch. Thema van het veertiende congres is ‘Meer waarde met hbo’. Het jaarcongres richt zich op iedereen die bij het hoger beroepsonderwijs betrokken is. Dit meldt Vereniging Hogescholen.

De ochtend van het jaarcongres is voornamelijk plenair georganiseerd. De sprekers verbinden het onderwerp meerwaarde van het hbo met het nadenken over de toekomst. Toekomstige beroepen, toekomstige markten, de verbinding van natuur en techniek, andere toepassingen van bestaande producten of bestaande onderwerpen. ’s Middags kan deelgenomen worden aan diverse parallelsessies. Daarnaast is er een uitgebreide inspiratiemarkt waarbij alles draait om ervaren, proeven en beleven in onderwerpen zoals voeding, cybersecurity en kunst. 
 
De deelnemerskosten bedragen voor werknemers bij een hogeschool 120 euro, bij aanmelding vóór 29 maart 2018. Daarna zijn de kosten 150 euro. Studenten die meewerken aan een workshop of die zich aanmelden op uitnodiging van studentenbonden zijn gratis. Meer informatie over programma en aanmelding is te vinden op www.vereniginghogescholen.nl.
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids