Normal_ballonnen
Windesheim Flevoland viert dit jaar haar vijfjarige bestaan. De hbo-school heeft besloten een viering op 10 september te organiseren. Studenten, medewerkers en andere betrokkenen kunnen zich nu opgeven voor deelname aan de activiteiten. Dit meldt Windesheim. 
Op donderdagmiddag worden er vanaf 14.00 uur activiteiten georganiseerd. Tussen twee uur en vijf uur vindt het onderdeel Sport & Spel plaats. Onderdeel hiervan zijn oud-Hollandsche spelen, een cocktailworkshop, watersport, en wipe-out. Tevens wordt er een pubquiz gehouden. 3FM-DJ Michiel Veenstra is hierbij aanwezig. Om 17.15 wordt vervolgens stilgestaan bij het feestelijke moment dat Windesheim vijf jaar geleden een vestiging in Flevoland opende. Daarna volgt een feest op het Stadhuisplein van Almere. 
 
Voor sommige onderdelen is aanmelding noodzakelijk. Studenten, medewerkers en andere betrokkenen kunnen zich nu op de website van Windesheim aanmelden. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk. De viering vindt plaats op het Stadhuisplein van Almere. 
 
© Nationale Onderwijsgids