Normal_gers_pardoel

Op het terrein van Hogeschool de Kempel wordt op 12 juni het traditionele vierjaarlijkse feest gevierd. Om 19.00 uur gaat eerst een reünie van start voor alumni, (oud-)personeelsleden en (oud-)bestuursleden. Hierbij is ook de gelegenheid om het geheel gerenoveerde kloostergebouw te bekijken. Vanaf 20.30 uur gaat het feest van start in een tent op de parkeerplaats. Dat meldt Hogeschool de Kempel.

Op het feest dat tot 01.00 uur duurt zijn ook huidige studenten welkom. Op het feest zijn optredens van Groove Line en Gers Pardoel. Alle genodigden hebben inmiddels een uitnodiging gekregen waarin vermeld staat hoe ze hun kaarten kunnen bestellen. Indien alumnus geen uitnodiging hebben ontvangen kan contact opgenomen worden via reunie@kempel.nl.

Verder worden de toegangskaarten aangeboden in de webshop van Hogeschool de Kempel. Alumni die alleen naar de reünie komen betalen vijf euro. Wanneer alumni de reünie en het feest combineren zijn de kosten tien euro. De toegangskaart voor alleen het feest kost vijf euro. 

© Nationale Onderwijsgids