Normal_hogeschool_van_amsterdam_hva_1

In Amsterdam komen veel internationale studenten. Vanaf dit jaar kunnen deze studenten in de zomer vakken volgen aan de Summer School van de Hogeschool van Amsterdam (HvA). Zo kunnen de studenten Amsterdam ontdekken en extra studiepunten verdienen. Dit meldt de Hogeschool van Amsterdam.

Internationale studenten kunnen van 6 tot en met 17 juli vakken volgen op de Amstelcampus bij de AUAS Summer School in Amsterdam. Deze vakken zijn praktijkgericht en gaan over brede onderwerpen, waarmee ze toegankelijk zijn voor studenten van alle studierichtingen. In de vakken, zoals Global Branding & Cambridge English, buigen de studenten zich over toegepaste opdrachten. Ook gaan studenten aan de slag met vraagstukken uit de praktijk van overheid en bedrijfsleven in vakken als Digital Brand Engagement.

Naast het onderwijsprogramma van twee weken, leren de studenten tijdens de Summer School Amsterdam kennen. Dit doen ze samen met studenten van de Summer Schools van de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit. De HvA kan als het nodig is ook huisvesting regelen voor de studenten. Geïnteresseerden moeten zich voor 1 juni aanmelden. Meer informatie over de Summer School is te vinden op de website.

© Nationale Onderwijsgids